Pracę zaczniemy Jutro o 13:00.
BULION PAITAN, TARE SHIO, AROMATYCZNY OLEJ CHIYU, CIENKI MAKARON W STYLU IVANA ORKINA, SOCZYSTA PIERŚ Z KURCZAKA SOUS VIDE, POMIDOREK KOKTAJLOWY, MINI BROKUŁ, CZERWONA CEBULA, PRAŻONY CZOSNEK, JAJKO AJITSUKE
BULION PAITAN, TARE TANTANMEN, OLEJ CHILLI, GRUBY KRĘCONY MAKARON W STYLU KITAKATA, WOŁOWINA SOBORO, PAK CHOI, JAJKO AJITSUKE, CZERWONA CEBULA, ORZECHY ZIEMNE, SHICHIMI TOGARASHI
BULION CHINTAN, TARE MISO, MASŁO, GRUBY KRĘCONY MAKARON W STYLU KITAKATA, KOTLET TONKATSU, SŁODKA KUKURYDZA, KIEŁKI FASOLI, MENMA, JAJKO ONSEN TAMAGO
BULION CHINTAN, TARE SHOYU, OLEJ NIBOSHI, CIENKI MAKARON W STYLU IVANA ORKINA, PIERŚ Z KURCZAKA SOUS VIDE, PIERŚ Z KACZKI SOUS VIDE, CHASHU Z KARKÓWKI, CHASHU Z BOCZKU, PARZONY SZPINAK, CEBULA, MENMA, JAJKO AJITSUKE, KATSUOBUSHI, NORI
BULION WEGAŃSKI CHINTAN, TARE MISO, OLEJ AROMATYCZNY Z IMBIREM I CZOSNKIEM, GRUBY KRĘCONY MAKARON W STYLU KITAKATA, KOTLET KATSUVEGAN, SŁODKA KUKURYDZA, KIEŁKI FASOLI, MENMA, DYMKA
BULION WEGAŃSKI CHINTAN, TARE SHOYU, OLEJ YUZU, CIENKI MAKARON W STYLU IVANA ORKINA, PIECZONE POMIDORKI KOKTAJLOWE, WONTONY Z NIEMIĘSEM I KOLENDRĄ, CZERWONA CEBULA, DYMKA, PAK CHOI, NORI
BULION CHINTAN, TARE SHOYU, KRĘCONY MAKARON, PIERŚ Z KURCZAKA SOUS VIDE, DYMKA
KOTLET TONKATSU, BIAŁA KAPUSTA, SOS TONKATSU, JAPOŃSKI MAJONEZ KEWPIE
KALAREPA W PANKO, MAJONEZ SZCZYPIORKOWO-WASABI, MARYNOWANY OGÓREK Z GOCHUGARU, SAŁATA LODOWA
SMAŻONY KURCZAK PODAWANY Z MAJONEZEM KEWPIE I CYTRYNĄ
ŚWIEŻY OGÓREK, DAIKON, WAKAME
JAPOŃSKIE SMAŻONE PIEROŻKI: WIEPRZOWINA / PIECZARKA I ORZECH NERKOWCA
MINI BUŁECZKI BAO Z OGÓRKIEM, SOSEM HOISIN I BOCZKIEM
DELIKATNE TOFU W CHRUPIĄCEJ, ZŁOCISTEJ OTOCZCE, PODANE W AROMATYCZNYM BULIONIE DASHI Z NUTĄ IMBIRU I SZCZYPIORKU
SER KOZI Z GUJAWĄ, SER PLEŚNIOWY Z ORZECHAMI
PISTACJOWE, RAFAELLO